Monday | Jul 15 2024
ALL

Migration

BSF - Analysis
March 11, 2024

Trendet ndërkombëtare të migracionit – Prof. Dr. Fati Iseni

Trendet ndërkombëtare të migracionit Prof. Dr. Fati Iseni – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup   Që nga kohërat e lashta… 262 VIEWS Read More
BSF - Analysis
January 17, 2024

Trendet e ndërkombëtarizimit të migrimit – Prof. Dr. Jeton Shasivari

Analiza do të përqëndrohet në disa aspekte politike dhe juridike të kësaj çështjeje. Lidhur me aspektet politike, fillimisht duhet analizuar… 185 VIEWS Read More
BSF - Analysis
January 8, 2024

Efektet ekonomike të migrimit në Ballkanin Perëndimor me fokus në Maqedoninë e Veriut – Prof. Dr. Merita Zulfiu Alili

Në vitet e fundit, Ballkani Perëndimor, dhe veçanërisht Maqedonia e Veriut, ka pësuar ndryshime të rëndësishme demografike të nxitura nga… 187 VIEWS Read More
CPESR – News
December 19, 2023

Panel Discussion: The trends in the internationalisation of migration

The Center for Political, Economic, and Social Research hosted a panel discussion today on the topic "The Trends in the… 156 VIEWS Read More
CPESR – News
November 1, 2023

Panel Discussion: Economic Effects of Migration

The Center for Political, Economic, and Social Research hosted a successful panel discussion today on the topic "Economic Effects of… 156 VIEWS Read More
CPESR – News
March 20, 2023

Panel Discussion: Migration And Western Balkans: Case Study – North Macedonia

Center for Political, Economic and Social Research today successfully held the first-panel discussion on the Migration and Western Balkans: Case… 171 VIEWS Read More